shutterstock.com/Diego Cervo

Deze vrouw werkt dag en nacht aan een corona-vaccin, dit zijn haar beautytips

Als er iemand een hoofd heeft dat je goed moet verzorgen, dan is het wel viroloog Agnes Noordzee. Sinds de uitbraak van het coronavirus werkt deze topper dag en nacht aan een mogelijk vaccin. We zijn razend benieuwd wat er allemaal omgaat in dat slimme koppie en dus vroegen we naar haar beautytips.

Wat zijn bijvoorbeeld goedkope beautytips waar zij bij zweert? Begint ze de dag met een paar plakjes banaan op haar vermoeide oogleden? En doet ze daarna een gembershotje, zodat haar ogen mooi gaan glanzen?

Of drinkt ze liters kokoswater om zichzelf van binnenuit te hydrateren, reinigen en kalmeren? Heeft ze een oud geheim dat ze van haar moeder leerde? Iets out-of-the-box gedacht? Bijvoorbeeld dat ze wasverzachter op al haar oneffenheden smeert en dan ‘s morgens de harde zeepresten van haar lijf krabt en zo een zacht huidje krijgt, zo zacht als ongevaccineerde babybilletjes?

Of kan ze misschien verklappen hoe ze haar kapsel zo lekker fluffy krijgt? Iets met een harde borstel ofzo? Want als je zo’n suffe witte jas aan hebt de hele dag is je haar toch je sellingpoint, lijkt ons. Nou wat is het? Nou! Oh. Ze wil het liever over het vaccin hebben. En ze vindt dat wij haar van haar werk houden. Boring! Heb je zo’n slim hoofd, waar je zo goed make-up op kunt smeren, houd je al je kennis voor jezelf. Flauw hoor.

Meer beautytips? Houd ons in de gaten! Volgende editie spreken we Tatiana die de Nobelprijs voor de Vrede won.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koop zo’n masker, dan zie je er ook zo uit!

Wil je het nog echter maken, koop dan zo’n haarkap, een gezichtsscherm, een maanpak, en chirurgische handschoenen.

En abonneer je op mijn INSTA!
En vergeet me niet te laaiken.

Delen = Lief

Reageer