Alexandros Michailidis / Shutterstock.com

Werkloos? Deze millennial bewijst dat je ook zonder enige ervaring promotie kan maken en de strijd kan leiden tegen corona

Veel jonge mensen zijn hard geraakt door de coronacrisis en zitten werkloos thuis. Maar deze millennial bewijst dat het met een beetje creativiteit ook anders kan. Jared Kushner is recent verantwoordelijk geworden in de Verenigde Staten om de epidemie te bestrijden.

Dat laat maar weer zien dat ook als het tegenzit je promotie kan maken en de coördinatie over de toevoer voor alle medische middelen op je kan nemen zonder enige relevante ervaring. Als je maar bereid bent om alles aan te pakken wat er op je pad komt, of dat nou een donatie van een paar miljoen van je vader is, schimmige Russische informatie of het vredesproces in het Midden-Oosten. Met een beetje inventiviteit en ondernemerszin kom je er wel. Chapeau!
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Geen probleem, want mijn vaccins lossen straks alles op ! Ik heb ook al een nieuwe naam voor mijn bedrijf dat deze vaccins maakt, namelijk “Mocroprick”.

Reageer