Spectral-Design / Shutterstock

Man wiens leven min of meer hetzelfde is gebleven sinds lockdown probeert mee te klagen met collega’s

Na drie weken lockdown constateert de 29-jarige Marijn dat zijn sociale leven min of meer hetzelfde is gebleven. Beetje gamen, beetje lezen, alleen naar buiten om boodschappen te doen of een rondje te wandelen. Op de Zoom met collega’s laat hij echter een ander geluid horen. Dan probeert hij hartstochtelijk mee te klagen over de genomen maatregelen.

“Ik weet ook niet of ik dit volhoud tot 28 april hoor”, reageert Marijn op een collega tijdens de ochtendsessie op maandag. “Moest de lockdown nou echt tot ná Koningsdag worden gepland? Al m’n plannen konden in één keer in de prullenbak. En dan mag je ook nog niet een weekendje naar de Ardennen in de meivakantie. Nee precies. Dit wordt de saaiste lente ooit.”

Ook op dinsdag mengt Marijn zich onmiddellijk in het gesprek als het onderwerp verveling langskomt. “Wat je zegt Britt. Het is niet te doen in de weekenden. Normaal zes, zeven verjaardagen per dagdeel. En nu ineens niks. Soms wel acht trouwens. En negen als er geen zomervakantie is. Wat doen jullie met al die tijd nu er geen baco’s gedronken kunnen worden op het dakterras met vrienden en dat er dan soms ook een paar celebs langskomen maar dat je daar dan amper aandacht voor hebt want je bent wel wat gewend?”

Toch moet ook Marijn toegeven dat de lockdown voordelen heeft, zo meldt hij op woensdag. “Nee, inderdaad, ik was ook wel blij om even niet elke week naar een vrijmibo te moeten. Ja, die heb je nu nog steeds, maar dan digitaal natuurlijk, haha. Nee ik ook.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik gooide laatst in de groep dat ik me zó ongelooflijk verveel dat ik van pure ellende maar berichtjes plaats in het forum van De Speld. Maar niemand wist waar ik het over had. Dat wou ik even hier delen. Jullie snappen het.

Reageer
gravatar

Tsja ook voor ons gaat het gewone leven gewoon door. Wij roken namelijk nog steeds dezelfde hoeveelheid peuken als normaal. Overigens heeft God de horeca wel een terechte straf gegeven, na het sluiten van de rookruimtes mogen ze nu helemaal niet meer open HAHAHA

Reageer
gravatar

Het karma van de horeca had al een flinke deuk opgelopen door de forse prijsverhogingen na de invoering van de euro.