Studio Speld

Andrélon komt met shampoo voor zelfgeknipt haar

Shampoomerk Andrélon komt met een nieuwe shampoo speciaal voor zelf geknipt haar: Self Cut & Repair. Perfect voor mensen die zelf hun haar zijn gaan knippen omdat de kappers gesloten zijn.

“Zelfgeknipt haar kan snel een beetje dof worden, en pluizig, en asymmetrisch, en onooglijk”, zegt productontwikkelaar Soesha Manderman. “Hoewel je een stervende zwaan op je hoofd hebt wil je toch nog met een fijn, zelfverzekerd gevoel achter je laptop kunnen kruipen. Deze shampoo repareert de gespleten punten aan de achterkant van je coupe, die er nog steeds hangen omdat je ze zelf niet kunt zien. En hij geeft een stralende glans om te verdoezelen dat je over twee maanden een stevig gesprek met je kapper moet gaan voeren.”

“We hadden al 49 verschillende soorten shampoos. Kokos Care, Iedere Dag, Scalp & Shine, Pink by Mascha Tropical Repair, Amandel Shine, Perfecte Puntjes, Zuiver & Zen, Verleidelijk Kort, Glans, Volume & Care, Deluxe Volume & Shine, Iedere Dag Men, Happy Highlights, Keratine Repair, Klei Fris & Zuiver en Langer fris. Om er maar een paar te noemen. Maar geen van deze is echt geschikt voor het behandelen van zelf geknipt haar”, zegt Soesha Manderman. “Mensen hoeven zich geen zorgen te maken als ze tijdelijk 2 in 1 of Care & Repair hebben gebruikt, maar ik raad ze wel aan om snel over te stappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

TIP. Je hoeft geen Andrélon Self Cut & Repair shampoo gebruiken om een fijn, zelfverzekerd gevoel achter je laptop te hebben.

Je zet gewoon een groene badmuts op. Dat werkt als een ‘green screen’. Met de juiste app kun je ieder kapsel op je badmuts laten verschijnen.

Zelf heb ik achter de laptop het kapsel van Dolly Parton op mijn badmuts geplakt.

Corrie..

Reageer