Capn Spongebob / Youtube.com

Patrick mist het eerste stukje van zijn puzzel

“Tuurlijk, zul je altijd zien”, foetert de 21-jarige Patrick tegen niemand in het bijzonder. De psychologiestudent had om de verveling te verdrijven een puzzel gekocht, maar tot zijn grote ergernis ontbreekt het eerste stukje.

“Hoe kan ik in godsnaam beginnen aan die puzzel als die MINKUKELS het belangrijkste stukje zijn vergeten?” vraagt hij retorisch aan een verder nog steeds lege kamer. Voor een laatste keer kiepert hij de doos nog eens op zijn kop en schudt er wat mee om te kijken of het enige ontbrekende stukje er niet toch nog uit komt vallen. Zonder resultaat.

Als zijn frustraties een hoogtepunt hebben bereikt, geeft hij een trap tegen het tafeltje waar de puzzel op ligt, waardoor alle puzzelstukjes door de lucht vliegen. “Hoe moeilijk is het godverdomme nou om gewoon 1000 puzzelstukjes in een doos te stoppen? Dit is al de zoveelste keer dat dit uitgerekend mij overkomt!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Helpt niet bij Patrick. Als hij tot 1000 moet tellen komt hij altijd op 999 uit. Hij is te dom om te begrijpen en te koppig om toe te geven dat hij zelf het probleem is. Zijn familienaam is dan ook Krielhaan.