Halawi / Shutterstock.com

Zeemeeuwen: ‘Waar blijft die fucking friet’!

De zeemeeuwengemeenschap pleit voor een noodlevering van friet langs alle horecagelegenheden van de Nederlandse kustplaatsen. Het is een direct gevolg van de maatregelen die zijn genomen om Covid-19 terug te dringen.  

Deze westerse meeuwen zijn niet meer gewend op basis van hun natuurlijke instincten te zoeken naar voedsel. In een gezamenlijke verklaring laten ze weten dat de mensen bloed aan hun handen hebben in plaats van vogelpoep als de situatie niet snel verbetert. 

“Waar blijft onze fucking friet?”, zegt een zeemeeuw op de promenade in Scheveningen waar restaurants al weken dicht zijn. “Ze laten ons hier gewoon uithongeren zonder ook maar halve mexicano om te delen.”

“Wat moeten we doen? Snoekduiken maken in de zee voor een visje en op eigen kracht overleven? We maken geen schijn van kans.”

Dit artikel verscheen eerder bij Waterford Whispers News.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Okee toetsentikker, Frans, Vincent enz.enz. enz.

Word je zo langzamerhand niet een beetje moe van jezelf?

gravatar

Zolang je aan bron vermelding doet is er niks mis mee lijkt me
Rumag deed voorkomen of het hun eigen idee was