shutterstock.com/Martin Novak

Man heeft bijzondere band met vrouw in wier baarmoeder hij lag

Vandaag belichten we even een wel heel bijzonder verhaal: dat van een bijzondere band tussen twee mensen, Gert en Ria. “Ik heb gewoon een heel mooie band met Ria opgebouwd, omdat ik maandenlang in haar baarmoeder lag”, zegt Gert. 

Ria beaamt dat er iets heel bijzonder tussen de twee is. Maar let op: met conventionele liefde tussen een man een vrouw heeft dit niks te maken. “Het is anders dan dat”, zegt Ria, “Gert betekent iets heel anders voor me dan een minnaar zou doen. Ja, onze band is écht anders, zonder dat ik er nou precies de vinger op kan leggen wat dat dan is. Nou ja, hij heeft natuurlijk in mijn baarmoeder gelegen, dat verandert toch hoe je met elkaar omgaat, blijkt.” Gert knikt haar liefdevol toe. Hartverwarmend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mama 🤱🏻🤱🏻

Mama is het woord
waar het leven mee begint
mama is het woord
dat hoort bij ieder kind

een woord om zacht te zeggen
niet om luid te schreeuwen
het hoeft niets uit te leggen
en gaat door alle eeuwen

mama is het woord
waar de mensheid mee begint
mama is een ander woord
voor liefde.

Corrie.

Reageer