Shutterstock : DutchMen

KLM geeft ontslagen werknemers voucher voor baan

'Iets om naar uit te kijken'

KLM-medewerkers die ontslagen worden vanwege de coronacrisis krijgen een voucher voor een baan. Ze kunnen op die manier opnieuw aan de slag bij de luchtvaartmaatschappij als er weer banen beschikbaar zijn.

“We vinden dit een redelijke oplossing”, zegt KLM-topman Pieter Elbers. “Mensen zijn verzekerd van werk, alleen op wat langere termijn. Zij hebben iets om naar uit te kijken en ons bedrijf valt niet om.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De hedendaagse werkgever neemt geen genoegen met een ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Ook is doorlopend geëxposeerd enthousiasme voor een functie als – noem eens wat – stratenmaker, een vereiste. De werkgever verwacht niet allen kennis, kunde en toeweiding maar ook: loialitei. Ja, loialiteit, want we zijn eigenlijk een soort grote familie, hier bij bedrijf X. Nouja, totdat het de werkgever even niet meer uitkomt dan hè..

Reageer