Bodnar Taras / Shutterstock.com

Man die hoopte op einde aan FOMO ontdekt helaas Zoom

Geen cafés, etentjes, clubs of huisfeesten. Het beloofde de komende tijd een periode zonder FOMO te worden. Eindelijk, dacht de 27-jarige Ted: even helemaal niets te doen. Helaas heeft hij inmiddels het bestaan ontdekt van Zoom.

“Die rust leek me heerlijk. Maar nu zijn er eigenlijk alleen maar méér evenementen. Niet alleen organiseert iedereen een borrel via Zoom, alle artiesten spelen hun nummers live op Insta en mijn favoriete dj’s draaien in een livestream op YouTube.” Timo vindt het maar lastig te kiezen welke Zoom-evenementen hij vanavond aan moet doen. “Ik denk eerst even indrinken bij een borrel met oud-studiegenoten, dan wat eten in een Insta-live mukbang voor ik via een huisfeestje naar een geheime rave ga. Of helemaal anders, even kijken wat de rest doet.”

“Shit, ik heb ook nog twee verjaardagen. Daar moet ik ook wel echt mijn gezicht laten zien.” Gelukkig kan Ted morgenochtend bijkomen. “Om 8 uur zijn er drie Zoom-yogalessen en balkonfitness in de binnentuin.”


Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *