Pheelings media / Shutterstock & NOS

Pheelings media / Shutterstock & NOS

Vrouw heeft geen last meer van FOMO door enkel beelden van oorlogen op Instagram

Elvira (26) was vanwege FOMO al jaren niet van Instagram af te krijgen. Maar doordat ze enkel nog beelden van oorlogen op haar tijdlijn kreeg, is ze gelukkig eindelijk van haar instagramverslaving af.

Toen de eerste beelden van oorlogen verschenen tussen de gebruikelijke gender reveals, kookfilmpjes en tiktok-trends van 3 weken geleden, bleef ze toch steeds naar insta komen. “Het voelde wel een beetje ongepast om die oorlogsbeelden tussen bloopers van TV-series en noodle-recepten te zien”, vertelt de 26-jarige.

Eerst probeerde ze haar tijdlijn weer gezellig te maken door nieuwsaccounts als nosstories en cestmocro te ontvolgen, maar dat bleek niks uit te halen. “Iedereen ging opeens over de oorlog posten. Zelfs vrienden deelden berichten op hun verhaal”, vertelt Elvira. “Wel heel kut die oorlog, maar daar voel ik geen FOMO voor.” De jonge vrouw heeft sindsdien geen reden meer om op insta te scrollen en is volledig genezen van haar verslaving.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *