JStone / Shutterstock.com

Covid-19 zegt dat infectie Harvey Weinstein met wederzijdse instemming was

Nu bekend is geworden dat zedendelinquent Harvey Weinstein Covid-19 heeft, heeft het virus direct verklaard er sprake was van infectie met wederzijdse instemming. 

Er is veel kritiek ontstaan op het coronavirus omdat het zich zou hebben opgedrongen in Weinstein’s systeem. Covid-19 zegt dat het inderdaad Weinstein heeft geïnfecteerd, maar dat het met de expliciete toestemming van Weinstein was. 

Covid-19: “Het was geen dreigement en zeker geen dwang. We hebben gewoon uitgelegd dat we hem konden geven wat hij wilde hebben: sympathie. Het was geheel in wederzijdse overeenstemming, we wisten allebei waar we aan begonnen.”

Critici zeggen dat Weinstein’s ‘keuze’ nooit echt een keuze was aangezien je geen controle over de situatie hebt als je eenmaal met het coronavirus in één ruimte bent. “Het virus heeft op schandalige wijze misbruik gemaakt van zijn machtspositie”, zegt een woordvoerder van Weinstein. “We hopen dat mensen inzien wie hier het slachtoffer is.”

Dit artikel verscheen eerder bij Newsthump


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rutte kan wel vrolijk verklaren dat zieken en ouderen baat zullen hebben bij de beroemde groepsimmuniteit , maar aan die arme Weinstein zie je dat in de weken of maanden of jaren tot het zover is, kwetsbare groepen (nee, niet de regering) juist in de steek dreigen te worden gelaten.
Misschien krijgen we wel een ophokplicht, maar er mag geen sprake zijn van inkuilen of preventief ruimen.

Reageer