fizkes / Shutterstock.com

Hoe hou je genoeg afstand tijdens een ruzie omdat je de hele dag bovenop elkaar zit?

Nu we de hele dag bovenop elkaar zitten, kunnen de gemoederen soms hoog oplopen. Je wilt elkaar in de haren vliegen, maar dat kan nu even niet. Hoe hou je genoeg afstand tijdens een ruzie? Zes tips.

Met dingen gooien
Het is altijd een goed idee om met iets te gooien. Zo bewaar je de gepaste afstand en het kan nog steeds wel hard aankomen.

Deel iemands geheimen via Twitter
Weersta de verleiding om de ander aan de haren over de grond te slepen en maak gebruik van Twitter. Twitter is een handige app voor als je snel de diepste geheimen van de ander de wereld in wilt slingeren. Misschien ga je er zelfs nog viral van!

Lelijke dingen zeggen mag, maar praat niet met consumptie
Beledigingen zijn een prima alternatief voor fysiek geweld: emotionele pijn doet net zoveel pijn als lichamelijke pijn. Maar let wel op dat er niet te veel speeksel vrijkomt als je iemand tot op het bot beledigt, want dan kan je iemand besmetten met corona. Mensen zowel emotioneel als lichamelijk pijn doen is too much.

Propjes schieten
Schrijf je boze gedachten van je af, maak er propjes van en blaas ze door een pijpje keihard richting de ander.

Tik je boodschap met een stok in morsecode op het plafond
Helaas zitten ook je bovenburen de hele dag thuis. Normaal gesproken zou je natuurlijk de moed verzamelen om wat te gaan zeggen van de herrie. Maar aangezien aanbellen nu geen goed idee is, kun je gerust je boodschap met een stok in morsecode op het plafond rammen. Dat is voor iedereen veilig en je buren zullen dit gebaar erg waarderen.

Sluit jezelf op en praat niet meer
Als je jezelf alleen terugtrekt en de deur op slot doet, zorg je er niet alleen voor dat de reden voor jullie ruzie blijft voortbestaan, maar je maakt het risico besmet te worden nog kleiner dan hij sowieso al was. Twee vliegen in één klap!

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *