shutterstock.com/studiospeld

Dankzij mijn quarantaine heb ik bijna het kapsel van Billie Eilish

Billie rockt ‘m al langer: de beschimmelde quarantaine-coupe. Maar we wisten nooit dat de truc zo simpel was. Wat je moet doen voor je eigen versie van deze duizend-dollar-toef? Gewoon een kwestie van braaf binnenblijven!

Het gebrek aan verse zuurstof, zonlicht en gesloten kapperszaken doet de rest. Zo zie jij er binnen een mum van tijd ook uit alsof er een neongroene Furby op je hoofd overleden is. En je vijf Grammy’s op de wc hebt staan. En een bankrekening van een paar miljoen. Rock on!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Martine Bakker en Janneke Rinzema, Billie Eilish is van jullie leeftijd. Het is niet onwaarschijnlijk dat Billies en jullie grootmoeders iets hebben verteld over hun geverfde haren in hun roerige jeugdjaren. Haar verven is nooit helemaal weggeweest.

Of zijn jullie jaloers op Billies vele centen waardoor ze de beste kappers van de wereld in dienst kan hebben.

Reageer