WNL / Youtube.com

‘Natuurlijk gaat Wiebes veel kritiek krijgen, maar hij heeft er zelf voor gekozen om een lul te zijn’

De coronacrisis kent veel slachtoffers, zo ook Eric Wiebes, die zich kan opmaken voor een storm van kritiek. Maar dit heeft hij ook aan zichzelf te danken, vinden veel zzp’ers. “Hij heeft er zelf voor gekozen om een lul te zijn.”

Kunstenaar Arno Vlierkamp denkt dat het geen makkelijke tijden gaan worden voor de onsympathieke minister. “Je moet er vanuit gaan dat hij de komende drie weken geen enkele vorm van waardering gaat binnenkrijgen. Maarja, dat is het risico van een carrière als onnadenkende zak. Daar heeft hij met zijn volle verstand voor gekozen.”

Toch zijn er ook mensen die het opnemen voor Wiebes. Veel mensen spreken hun verontwaardiging uit over de uitspraken van zzp’ers en wijzen erop dat ministers van Economische Zaken en Klimaat niet altijd de keuze hebben tussen meelevend zijn of een droeftoeter die je met zijn gezicht in een bak zoutzuur wil drukken. In genoeg gevallen dwingen de maatschappelijke omstandigheden tot dat laatste.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Thuiszitten en geen inkomsten hebben is kut. Geef me geld voor m’n huur, kut kabinet! En KLM maar lekker steunen van o.a. mijn geld terwijl ik nu niks kan verdienen. Ondersteun beiden of niemand achterlijke piemel. Wat kan het de bevolking schelen als KLM valt? Kut bedrijf als die nu al geld nodig hebben niet? Ik kan toch ook nog eten zonder staatssteun?!

Reageer
gravatar

De minister mag onze gevoelens niets kwetsen! Wij leven al jaren op deze manier, dus er mag geen kritiek zijn als we klagen over de risico’s die we moeten dragen! Wij staan iedere ochtend voor dag en dauw op om te parasiteren op het imago van postbodes en deliveroo-bezorgers!

Reageer