Mira komt liever sociaal over dan als Corona-patiënt 

Ondanks de paniek rondom het coronavirus en de waarschuwingen van het kabinet, blijft Mira gewoon haar sociale outgoing zelf. En dus zoent en knuffelt ze nog steeds al haar kennissen gedag. “Kom op zeg, ik ben niet vies van jullie hoor!” kirt ze, ondanks het lichtelijke protest van de mensen om haar heen die liever een beetje afstand houden.

‘’We houden toch van elkaar?” zegt Mira tegen haar beste vriendin, die een beetje angstig kijkt omdat ze Mira net nog in haar hand zag hoesten. ‘‘Mwaaah, haai lieverd, mwaaah,” vliegt ze ook de rest van de groep mensen aan de bar om de hals. “Ook zo brak? Mag ik anders een slokje van je smoothie?” 

Dan kaart haar beste vriendin nogmaals aan dat ze echt een beetje afstand wil. “Maar meid, wij zijn toch helemaal geen types voor Corona? Nee, hoor. Dat krijg je echt niet zomaar. Daar moet je een hoop voor doen!” zegt ze terwijl ze de deurklink likt. En daarna de wang van haar vriendin. “Yolo!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sociaal uitgaan is overigens ook geen Nederlands. In ons land we gaan gezellig uit. Sociaal heeft een geheel andere gevoelswaarde dan social!