FaceCulture / Shutterstock.com

Rutte: ‘Scholen blijven open zodat Gers Pardoel er weer heen kan’

Mark Rutte heeft nog eens uitgelegd waarom de scholen open blijven. Volgens de premier is dat nodig om rapper Gers Pardoel weer naar school te kunnen sturen.

Pardoel riep mensen op elkaar een hand en een knuffel te geven, omdat in zijn ogen alleen liefde het coronavirus kan stoppen. Rutte: “Het is maatschappelijk van zeer groot belang dat Gers Pardoel een gezonde dosis onderwijs kan genieten.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

gravatar

Op internet vind ik enkele goede tips om virussen te bestrijden. Bijvoorbeeld: Je maag met een liter chloor (natriumhypochloriet – NaClO) spoelen, elk uur tien pillen paracetamol slikken, 33 gram pure coke gebruiken . En als laatste tip, de belangrijkste: niet ademen. Er zijn nog veel meer nuttige tips.
DEEL DIT MET FAMILIE EN BEKENDEN

De tips kloppen!
Je raakt immers niet besmet als je overleden bent.

• Reageer