No-Te Eksarunchai / Shutterstock.com

Evenementen met minder dan 100 mensen waar iedereen heen kan gaan

Het kabinet heeft besloten dat evenementen met meer dan 100 mensen worden afgelast. Jammer voor jouw feestje, voetbalwedstrijd of concert natuurlijk. Gelukkig zijn er nog genoeg evenementen waar geen honderd mensen heen gaan en die iedereen dus met een gerust hart kan bezoeken. Dit zijn ze, veel plezier alvast!

Vreemde niet per se goede Franse arthousefilm in het filmhuis

De film trekt nog niet zo veel bezoekers. Perfect! Een uitgelezen kans om mensen eindelijk eens bewust te maken van de verstikkende thematiek in Les Fils de Coeur Mauve. Om een uurtje of acht bij de ingang?

De Ronde van Tholen

In de ronde van Tholen strijden de dertig snelste Tholenaren op hun racefiets om het kampioenschap van Tholen. Wie mag er het hele jaar in de poederwitte lijntjestrui rijden en zich Tholen’s kampioen noemen? Jij kunt er gewoon bij zijn dit weekend.

Dagstart van de afdeling communicatie van Flow Marketing Solutions

Hier komen elke ochtend maar drie mensen opdraven. Genoeg plek dus! Zeker nu ze de rest van de maand thuis gaan werken. Kom ook en laat weten of jij vandaag een groene, oranje of rode smiley bent en kalk je doelen voor de dag op het whiteboard.

De kerk

Wie gaat er tegenwoordig nog naar de kerk? Precies, niemand. In de kerk bij jou om de hoek is dus sowieso nog plek. Wat zal de voorganger verrast zijn om ineens zoveel snoepsabbelende mensjes bij elkaar te zien.

Het NK handenschudden

Wie geeft dit jaar het meest kleffe, friemelende handje? Wordt het Peter Huzaar of toch weer Karst van Elven? Het belooft een epische strijd te worden, komt allen! Na afloop van de finale is er ruime gelegenheid om handen te schudden.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn kerk voldoet ?helaas? niet aan het beeld wat hier geschetst wordt :-s, en ik snoepsabbel dan ook meestal niet tijdens een dienst (daarbuiten ook niet per ce veel)
Dus idd wie gaat er nog naar de kerk: ik niet, aangezien dat ook is afgelast, beetje self forfilling prophecy maar goed
Meestal is de speld wel grappig

Reageer
gravatar

Als iemand tegen een of andere instituut* is, is hij/zij nog geen hater van de leden daarvan!
Bovendien bezit een bezoeker van dit “forum” vrijheid van meningsuiting en dat geldt niet alleen voor gelovigen, maar ook voor atheïsten.

*Kerken zijn instituten (= organisaties met een bepaalde taak). Zonder zo’n instituut zijn de mogelijkheden van indoctrinatie gering en is het zo gedaan met het geloof. De reclamewereld heeft veel van de indringende methoden van o.a. het christendom geleerd.

gravatar

Meneer Carrie, ik zou de gezamenlijke goden en godinnen maar excuus aanbieden als ik jou was. In de eerste vier van de christelijke versie van de Tien Geboden wordt blasfemie afgekeurd. Bovendien is excuus aanbieden zonder dat men het meent, momenteel een sterk stijgende trend. Het koningspaar heeft daarbij het adellijke voortouw genomen.

gravatar

Nog zo wat uittips

– Roda JC – Telstar
– Ledenraadpleging PvdA
– Floriade Aalsmeer
– Terrassenweek Meppel
– Banenmarkt Amsterdam-Zuid
– Paardenrennen Duindigt
– WK lange afstand Thialf.
– Woningbeurs Zeeland

Reageer
gravatar

Je moet altijd over alles grappen kunnen maken! Ook als die grappen ten koste gaan van Tholen, arthousefilms, de kerk en saaie kantoormensen. Humor is een MENSENRECHT! Laat ik zelf een duit in het zaakje doen: Jaap van de Penis en Aïda Piemaei zijn topgaste en schrijven stukjes die niet zouden misstaan op de Pin!