Studio Speld / Shutterstock

Coronavirus ziek na week met Vindicat-studenten op Italiaanse berg

Virus is ernstig verzwakt

Het coronavirus in Noord-Italië is ernstig verzwakt. Het virus is in die staat terecht gekomen na intensieve, langdurige blootstelling aan zo’n 900 Vindicat-studenten die kwamen skieën en schnaps-drinken. 

“Die gasten zijn doodvermoeiend”, zegt een huisarts uit de Italiaanse plaats Sestriere. “En ziek, geloof ik. Ik heb in ieder geval nog nooit zoveel herpes bij elkaar gezien.” Daar komt nog bovenop dat het virus niet goed gedijt bij grote hoeveelheden kots, alcohol en bierzweet. “Dat is funest voor corona.”

Maar het allerergste is wat de groep studenten met je moreel doet: “Of je nu kind, volwassene of coronavirus bent: de wil tot leven vergaat je als je zo’n groep beesten bij elkaar ziet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *