Ivo Antonie de Rooij / Shutterstock.com

Blijf kalm mensen SLA ETEN OP! Het is maar een griepje EERSTE GEVAL IN NEDERLAND

Met de aanhoudende storm van nieuws en paniek rondom het coronavirus worden Nederlanders opgeroepen om vooral kalm te blijven. SLA VOOR MINSTENS 8 MAANDEN VOEDSEL IN. Volgens epidemiologen en longartsen gaat het om een virus dat qua risico’s vergelijkbaar is met de ‘gewone’ griep. DE GRIEP VERSPREIDT ZICH RAZENDSNEL VIA DE LUCHT EN HEEFT OOK JONGE SLACHTOFFERS GEMAAKT.

Met z’n allen in paniek raken heeft geen zin. Nederland is uitstekend voorbereid op een epidemie. HET IS EEN NIEUW VIRUS, NIEMAND IS HIERTEGEN BESCHERMD. Op de beurzen zijn rode cijfers te zien, maar vooralsnog is economische malaise nog een voorspelling. Op een paar branches na lijkt de reële schade mee te vallen. ALS EUROPA VALT, VALT DE HELE WERELD. DEZE RECESSIE ZOU HET EINDE VAN DE WERELDECONOMIE KUNNEN BETEKENEN.

Jonge mensen hoeven zich al helemaal geen zorgen te maken. Over het algemeen zijn vooral zwakke oudere mensen vatbaar voor het virus. Slachtoffers hebben vaak ook al andere ziektebeelden DIE DOKTER DIE HET VIRUS ONTDEKTE IS ERAAN OVERLEDEN. STEF BLOK HEEFT HET VIRUS WAARSCHIJNLIJK OOK. IN TILBURG VALLEN ZE BIJ BOSJES MENSEN.

Het is totale onzin om je druk te maken om iedere persoon die je in het openbaar ziet hoesten of zweten. DE MEESTE MENSEN HEBBEN NIET EENS DOOR DAT ZE HET VIRUS HEBBEN TOT ZE HALFDOOD OP HUN WERK IN ELKAAR ZAKKEN NADAT ZE NET 400 BROODJES HAMBURGER HEBBEN GESMEERD EN VERKOCHT.

Over een paar maanden zijn we het allemaal weer vergeten OMDAT IEDEREEN DAN DOOD IS!

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn hemel, wat een hetze tegen mij, terwijl ik eigenlijk een vrij onbeduidend griepvirusje ben. Wat heb ik misdaan ?
En met de daling van de Dow Jones heb ik al helemaal niets te maken.

Reageer
gravatar

Wat een dol idee, Corrie. Maarre …. dan wil ik wel een vrolijk kleurtje. Geen zwart touw, dat is zo somber. Maagdelijk wit zou niet helemaal toepasselijk zijn. Wat denk je, fris groen als gras? Helder blauw? Of zal ik eens gek doen en me aan een zonnig geel stuk touw ophangen?