shutterstock.com/studiospeld

Leuke appartementen voor singles om alleen in te sterven

Ben je single en opzoek naar een fijne woonplek waar je op een dag alleen kunt sterven? Wij zetten appartementen to die for voor je op rij. 

Weelderige luxe

In deze wc-douche-keuken combinatie aan de Zuidas, zal niemand doorhebben dat je je laatste adem hebt uitgeblazen. Of je je uitvaart nog zelf kunt betalen met deze hypotheek is wel de vraag. Maar hee, who cares? Jij bent al gestorven met prachtig uitzicht over de stad. 

Topkeuken

Een pareltje van ruim dertig vierkante meter waar je alle ruimte hebt voor een wasrekje, een combimagnetron en een sterfbed waar je tot rust kan komen. En check die keuken! We like. 

Authentiek

Prachtig studiootje in de meest hot hip en happening buurt van het moment. Het gerenoveerde pand bevindt zich boven een Indiaas Restaurant. Door deze authentieke kooklucht zal de geur van jouw ontbinding niet snel de boventoon voeren. Zo sterf je niet alleen in je eentje, maar kan je ook heerlijk in je eentje ontbinden. 

Volgende week nemen we een kijkje in de duurste appartementen van Nederland, zodat je een vroegtijdige hartaanval krijgt. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *