Bron Instagram

6 lessen die we kunnen leren van hoe BN’ers met elkaar omgaan op Instagram

BN’ers op Instagram gaan op een goede, mooie manier met elkaar om. Wij kunnen daar allen veel van leren. Dit zijn de lessen.

1. Snel op elkaar reageren
BN’ers zitten op ieder moment van de dag klaar om op elkaars Instagramposts te reageren. Ze doen het heel snel. Dat zouden we allemaal moeten doen. We zouden allemaal snel op elkaar moeten reageren

2. Enthousiast reageren
BN’ers reageren altijd enthousiast op elkaar. Zij zeggen dingen als ‘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️’, of ‘yes, champion💪💪💪 !’

3. Je vergeeft elkaar altijd
Of je nou net bent vreemdgegaan, een jas van bont droeg of een gierende racist bent: BN’ers vergeven elkaar. BN’ers veroordelen elkaar niet: wie zijn wij om dat dan wél te doen?

4. Veel likes en volgers en een blauw vinkje hebben 
Als we een ding van BN’ers op Instagram kunnen leren is het het hebben van veel volgers en likes en natuurlijk een blauw vinkje. Een inspiratie!

5. Iedereen is de mooiste in de overtreffende trap
BN’ers laten het niet zitten bij een simpel ‘leuke foto’. Volg dit voorbeeld en laat anderen weten dat ze de allermooiste zijn, dat ze simpelweg té knap zijn en dat hun schoonheid BI-ZAR is. 

6. Iedereen is hilarisch
Geef niemand ooit de indruk dat ze niet zeer hilarisch zijn. Zeg dat je helemaal stuk gaat en echt niet meer kán. Typ je vier ‘huilen van het lachen’-emoji’s (‘🤣🤣🤣🤣’)? Wat dacht je van negen?? Of elf? Ga maar na: de reden dat BN’ers zich zo goed voelen is bevestiging. Het komt door de bevestiging van andere BN’ers. Wij kunnen ons ook zo voelen, als we elkaar maar bevestigen. We moeten nooit ophouden met elkaar bevestigen. Bevestig NU iemand in je eigen omgeving.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als BS’er (Bekende Spelder) zou ik het best wel fijn vinden wanneer ik meer ge-like-d word.

Tot nu toe is het alleen maar hier op het forum een gast die zich uitgeeft als Dodo.

Ik word ge-like-d dus ik besta. 👍👍👍👍👍👍

Corrie. ⬇️⬇️⬇️

Reageer
gravatar

Jan stelt wel een erg domme vraag; Aïda heeft niet tot hem door kunnen dringen.

“wie zijn wij om dat dan wél te doen?”
Ik ben ik en ik houd niet van moeilijk doen. Ik veroordeel alle mannen en ben altijd bereid hun terechte minderwaardigheidsgevoelens te bevestigen.

Reageer
gravatar

BN-ers zijn als sneeuw voor de zon. Hoe meer positiviteit er gestraald wordt, des te sneller sijpelt de zinloosheid door het putje.