ADODenHaagTV / Youtube.com

Trainer ADO Den Haag ontslagen na gebruik k-woord

‘Dat mogen alleen Hagenezen zeggen’

Alan Pardew is op staande voet ontslagen als trainer van ADO Den Haag. De Engelsman zou een liedje hebben meegezongen waar het k-woord in voorkwam. Dat ligt gevoelig: het k-woord mag alleen worden gebruikt door Hagenezen. 

Meteen na het incident werd Pardew door Lex Immers apart genomen om hem te vertellen dat het niet gebruikelijk is dat mensen van buiten Den Haag het k-woord gebruiken. Pardew bood daarop zijn excuses aan, maar dat mocht niet baten. De volgende dag kreeg de Engelse oefenmeester te horen dat hij uit de club is gekankerd.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Godskolére…WAT EEN STELLETJE ZEIK-TEILEN, ZEG! Je mag heden ten dage echt helemaal geen ene RUK meer. Doet u mij hier maar ff 2 teiltjes bij, voor de zekerheid. Hiervan krijg ik dus echt een gigantische stormvloedkering in mijn buik, die woest kolkende kots-aanvallen gaat veroorzaken! Dat staat als een paal boven water…

Reageer
gravatar

Toch een een beetje hypocriet van de moderator. Onder andere het veel gebruikte synoniem van zwaar onvoldoende, berucht, boos, boosaardig, erbarmelijk, gemeen, goddeloos, kwaad, kwaadaardig, kwalijk, laag-bij-de-gronds, minderwaardig, misdadig, onaangenaam, ondeugend, onplezierig, ontaard, onzedelijk, sjofel, verdorven, verwerpelijk, zedeloos en zondig, slacht* dus, accepteert u niet.
Waarom in godesnaam?

*vervang de a door een e

Reageer
gravatar

Zeg eens klote wijf, je hebt het wel indirect over mij lieve schattebout uit Duindorp. Dat ze met mij alleen op de wereld is, laat ik mooi niet over mijn Corrie zeggen. Pas maar op. Ik weet waar je woont!