Zoomin.TV Nederland / YouTube

Van Nieuwkerk: ‘Eindelijk tijd voor goede gesprekken’

Nu Matthijs van Nieuwkerk stopt met De Wereld Draait Door heeft hij plotseling veel meer tijd voor andere dingen. De presentator hoopt bijvoorbeeld meer goede gesprekken te kunnen voeren.

“Daar houd ik echt van, een goed gesprek met een interessant persoon. Daar is het de laatste vijftien jaar nauwelijks van gekomen”, zegt Van Nieuwkerk. “Ik kijk er enorm naar uit dat ik die tijd en ruimte straks wel heb.”

Van Nieuwkerk heeft meer hobby’s waar hij nu aan toe hoopt te komen. “Muziek! Het lijkt me heerlijk om een keer een nummer van begin tot eind te luisteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleen als je mensen informeel tegenkomt en je bent onbekend zijn ze te vertrouwen (voor wat ze zeggen). Anders gedragen ze zich altijd als bij een sollicitatiegesprek. Dan nog zijn ze vol achterdocht. Bijvoorbeeld als ze dan zien dat je met iemand anders ook een praatje hebt, en ze houden je in de gaten, ben je een bedrieger. Ze zijn in alle opzichten doorgedraaid.

Reageer