MAX / Studio Speld

MAX / Studio Speld

Matthijs van Nieuwkerk naar Omroep Max als nieuw gezicht Nederland in Beweging

Na de eerder uitgesproken intentie van Jan Slagter om Matthijs van Nieuwkerk weer op de buis te krijgen, maakt hij vandaag bekend dat de presentator Olga Commandeur gaat opvolgen bij Nederland in Beweging. De eerste opnamedagen zijn zelfs al achter de rug.

Jan Slagter vindt dat Matthijs z’n kant van het verhaal mag doen, om tegelijkertijd het televisiewerk weer op te pakken. Die combinatie is dan ook al zichtbaar in de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Nederland in Beweging. Van Nieuwkerk wisselt termen als ‘elleboog op schouderniveau’ en ‘ferme pas’ af met ‘ik stond onder hoge druk bij DWDD’ en ‘ik heb gewerkt aan het reguleren van mijn emoties de afgelopen tijd’.

Van Nieuwkerk laat weten blij te zijn met de kans die Omroep Max hem biedt: “Ik ga de commandeur-cultuur hier in stand houden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dom hoor, gewoon de presentatie van een goede show doen onder toezicht van een vrouwelijke gespreksleider. Hij heeft meer talent dan een stepclubje leiden voor ouderen

Reageer
gravatar

Vrouw kwm laatst bij de dokteur en die zei heb last van mijn Rijnscheldeverolme complex en laat derest maar doodzitten spreken is zilver á rato 144 ounce punch