NOS

Veel last van hoogwater: Nederlanders gevraagd om half uur extra te douchen

Het water staat momenteel uitzonderlijk hoog op verschillende plekken in het land. Nederlanders wordt daarom gevraagd dezer dagen extra scheutig met water om te gaan.

“Het zou fijn zijn als iedereen een halfuurtje langer onder de douche zou willen staan”, zegt directeur van Rijkswaterstaat Michèle Blom. “Of misschien kunnen mensen weer eens een bad nemen, of hun tegeltuin een keer sproeien. Alle beetjes helpen.”

Heb je betrouwbaar nieuws wel gewaardeerd dit jaar maar heb je geen behoefte aan nog een abonnement? Steun de redactie eenmalig voor het nieuwe jaar voor de prijs van.. nou ja wat je ervoor wil geven. Doneer nu hierUw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve Linda, ben jij zaterdagavond ook in de seksclub? Ben zestien of jonger? Heb je blond haar en blauwe ogen? Heb je zin in een lekker nummertje? Zo ja, ja, ja en ja dan ben ik er ook. Laat snel iets van je horen.

gravatar

Ai, dit is een domme raad. Het water stroomt immers via het riool gewoon weer terug. Ga in bad zitten in plaats van onder de douche. Laat dat bad de komende weken niet leeglopen.

Reageer