mapswire.com/RTL

Groot-Brittannië gespot met Bridget Maasland

Groot-Brittannië heeft de Europese Unie pas net verlaten, maar lijkt nu alweer een ander te hebben. Het eiland werd vandaag gespot met niemand minder dan Bridget Maasland.

Maasland laat op Instagram weten het inderdaad erg gezellig te hebben met Groot-Brittannië: “Het is nog pril, maar allemaal wel heel bilateraal”, schrijft ze. “Binnenkort gaan we proberen afspraken te maken over visserij. Wie weet wat er van komt.”

Op sociale media zijn de commentaren niet mals. Veel mensen vinden het asociaal dat Groot-Brittannië alweer verder koekeloert terwijl de scheiding met de Europese Unie nog niet eens helemaal is afgehandeld.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belangrijk is dat Groot Brittanie haar hoofd er bij houdt. Anders zit er geen Schot meer in de zaak, en eindigd ook deze prille liefde in een vechtscheiding die bijna langer duurt dan de relatie zelf.

Reageer
gravatar

De Britten spreken en schrijven spottend over maar één politicus uit Meusecountry (Maasland, corr.) Dat is de Limbuger Frans Timmermans. Van hem heeft men daar geen hoge pet (huisdier, corr.) op.

Reageer