Shutterstock.com/YvetteBolten

Je hebt Gangs of New York van Harvey Weinstein gekeken. Hier zijn meer films en series gemaakt door vieze perverts

In New York is deze week het proces tegen filmproducent Harvey Weinstein van start gegaan. Toen Marissa haar Netflix-account opende, was ze verrukt door wat ze aantrof. “Zo actueel. En zo mijn smaak!”

Marissa wist wel dat Netflix goede filmsuggesties deed: “Maar dat ze zó goed weten wat ik leuk vind had ik nooit verwacht.” Marissa verslond al jaren films van Harvey Weinstein en heeft nooit een geheim gemaakt van haar liefde voor de vrouwonvriendelijke kant van het leven. “Woody Allen, Bill Cosby, de comedyspecials van Louis C.K: het is voor allemaal even geweldig. Er moet wel een beetje geleden worden voor de kunst. Door wie dan ook.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *