Flickr

Vrouw laat haar tuin laseren zodat ze niet steeds het gras hoeft te maaien

Na voor de zoveelste keer de grasmaaier tevoorschijn te moeten halen was Lianne er helemaal klaar mee. Ze heeft nu haar gazon laten laseren en is erg tevreden met het resultaat.

“Na zes behandelingen is het overal glad en kaal”, glundert Lianne. “Volgens mij was het ook helemaal niet goed voor mijn gazon, al dat maaien.” Het laseren zelf was wel een behoorlijke investering omdat ze ook de hele achtertuin liet meenemen. “Maar ach, als je alles bij elkaar optelt was ik aan al die grasmaaiers even goed een godsvermogen kwijt. En nu weet ik tenminste zeker dat er nooit meer een sprietje teruggroeit.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *