Studio Speld / Shutterstock

Bediening vermoedt dat restaurantbezoeker recensent is

De bediening van restaurant de Drie Geboden heeft zo zijn bedenkingen bij de gast die in zijn eentje om een tafel bij het raam heeft gevraagd. Ze kunnen hun vinger er nog niet precies op leggen, maar het lijkt op de een of andere manier dat ze hier niet met een normale gast te maken hebben.

“Ik heb echt het idee dat ik hem ergens van ken”, aldus de 17-jarige drankloper Isaya. Ze vraagt het aan haar manager. “Goed dat je het zegt”, zegt die op zijn beurt. “Dit zou zomaar een recensent kunnen zijn. Hij zit in zijn eentje en heeft 14 gerechten besteld. Dat is verdacht.”

Daarbij krabbelt de man vanachter zijn donkere zonnebril voortdurend in een klein opschrijfboekje, terwijl hij zijn bord af en toe tegen het licht houdt om het gerecht beter te kunnen bekijken. Hij ziet er verder normaal uit, maar daar heeft hij natuurlijk op gelet. “Zo iemand wil niet opvallen”, weet manager Pieter. “Anders zouden wij hem een speciale behandeling geven.”

Manager Pieter kijkt nerveus naar de bezoeker. “Geef hem nog maar een mandje brood. En zeg dat de merengue van sinaasappelschuim op is. Barry doet vandaag de koude kant.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach ja., dat heb je met linkse gekkies. Die kunnen het niet betalen om ‘Vage Kennis’ te worden omdat ze in de bijstand zitten.

Ze hebben een grote mond maar zijn te lui om te werken. 🗣🗣

Corrie.