shutterstock/a.paes

P!nk eindelijk eerlijk over niet-botoxgebruik

Een dappere onthulling van zangeres P!nk. Gisteren ging ze dan eindelijk in op de velen geruchten rondom haar hoofd. Mensen dachten op haar foto’s de laatste tijd te zien dat ze niks deed aan haar ouder wordende huid. Na een uitspraak van een cosmetisch arts deze week, over dat P!nk overduidelijk niet aan de botox zat, besloot de zangeres gisteren zelf te reageren via Twitter. “Ik heb besloten eerlijk te zijn over mijn keuze tot mijn niet botox-gebruik. Ik gebruik het niet. Nu niet. En ik ga dat ook niet doen,” aldus de zangeres. 

Haar gewaagde keuze wordt niet overal lovend ontvangen. Cosmetisch arts Andries de Gent zegt: “Met het weigeren van ingrepen doe je meer kwaad dan goed. Botox en fillers zijn inmiddels heel veilig en kennen weinig nadelige gevolgen. Er is eigenlijk geen reden meer om het niet te doen. We hopen niet dat dit een nieuwe trend wordt, want wij moeten er straks allemaal tegenaan kijken.” 

Ondertussen vinden wij het hartstikke stoer van P!nk, wan het blijft een taboe om geen botox te gebruiken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *