Shutterstock / Studio Speld

Wie gaat er namens Nederland naar de Formule 1-race van Zandvoort?

Is het Mart Verschuuren?

Formule 1-fans wachten al maanden in spanning af: wie gaat Nederland vertegenwoordigen op de Grand Prix van Zandvoort?

In een radio-uitzending werd al onthuld dat de voornaam met de letter ‘M’ begint. Volgens Shownieuws ‘wijst daarom alles’ op de 22-jarige automobilist Mart Verschuuren. “Hij timmert al jaren aan de weg. Hij heeft zijn rijbewijs en heeft een paar keer naar Duitsland gereden. Dat ging heel goed. En hij heeft rond die tijd nog niets anders gepland.” Mart’s moeder ontkent dat hij voor Nederland zal uitkomen. Mart zelf nam zijn telefoon niet op.

Veel Formule 1-fans laten weten niet bekend te zijn met Mart, maar het een begrijpelijke inzending te vinden: “Het is ook niet de bedoeling dat ons land weer wint, dan moeten we het volgend jaar opnieuw organiseren.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ga al langer dan mijn halve leven niet meer naar Zandvoort. Het is er niet meer zo boeiend als in de dagen van Piers Courage (Colchester, 27 mei 1942 – Zandvoort, 21 juni 1970) en Roger Williamson (Leicester, 2 februari 1948 – Zandvoort, 29 juli 1973).

Reageer
gravatar

Dat moet te doen voor de jeugdige automobilist Mart Verschuuren. In Zandvoort mag men namelijk niet harder rijden dan vijftig kilometer per uur. In duin- en natuurgebied zelfs niet meer dan dertig.

Reageer