shutterstock.com/pio3

Teddy’s lichaam is geen tempel maar een graffiti-muurtje

Sommige mensen vinden hun lichaam een tempel. Teddy is niet een van die mensen. 

Openhartig vertelt ze: ‘Vroeger vergeleek ik mijn lichaam altijd met een gebouw of een andere ruimte waar religieuze bijeenkomsten plaatsvinden. Maar op een dag werd ik wakker en dacht ik, nee, dat is helemaal niet waar. Ik ben geen tempel, geen openbare plek om goden te vereren. Ik ben een viaduct vlakbij een voetbalstadion. Of een Oost-Berlijnse tram. Nee, wacht, ik heb het! Ik ben een graffiti-muurtje. Dat is wie ik diep van binnen en buiten ben.’

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *