studiospeld

Klasgenoot van vroeger hoeft geen verjaardagscadeau, alleen jouw geld voor kinderkanker

Ooit zaten jullie naast elkaar bij Engels. Inmiddels heb je Janine al vijftien jaar niet gezien. Maar trouwe Facebookvrienden zijn jullie wel. En nu strijdt Janine ineens tegen kinderkanker, van jouw geld.

Janine schrijft op haar profiel: ‘Op mijn vorige verjaardag kreeg ik een prachtige sporttas. Sindsdien heb ik alles wat mijn hartje begeert. Ik zou niet weten wat er nog bij zou kunnen. Behalve dan leven in een wereld zonder kinderkanker. Daarom pak ik het dit jaar anders aan en vraag ik geld voor het goede doel. Aan iedereen. Want wat is nou een mooier cadeau aan jezelf dan aandacht vragen voor iets dat groter is dan jezelf? Met één klik op de knop kunnen al mijn vrienden laten zien dat ze kinderkanker net zo belangrijk vinden als mijn verjaardag.’

En zo zit jij ineens met een dilemma: wil je ook een wereld zonder kinderkanker of een wereld zonder Janine als Facebook-vriend? De keuze is aan jou.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *