Shutterstock.com/RavenaJuly

De 89e keer dat Yara deze ochtend op haar telefoon kijkt is het precies 11:11

Een bijzondere gebeurtenis voor de 27-jarige Yara. Toen ze deze ochtend voor de 89e keer op haar telefoon keek, was het precies 11.11 uur. Dit is een teken, weet ze.

Yara maakt meteen een screenshot van haar scherm en appt haar beste vriendin. “Haha, alwéér! Zo bijzonder.” Haar vriendin bevestigt dat dit een teken is. “Nou hoe duidelijk wil je het hebben Yaar? Go for it.”

Ook de laatste sporen van twijfel worden weggenomen als Yara de rest van de dag op alle bijzondere tijdstippen als 12:12, 13:13, 22:22 en alles ertussenin op haar telefoon kijkt. De boodschap is glashelder. Ze pakt haar telefoon en belt haar ex.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *