GalacticDreamer / Shutterstock & mystic_mabel / Flickr

Reorganisatie Belastingdienst: belastingaangifte Fleur krijgt eigen staatssecretaris

‘Het was chaos’

De Belastingdienst gaat op de schop. In plaats van één staatssecretaris, komen er nu twee. Eentje voor de Belastingdienst en eentje voor de belastingaangifte van de 27-jarige zzp’er Fleur.

De 53-jarige Co Verdaas wordt de nieuwe staatssecretaris van Fleurs Zaken. “Het was een ongelooflijke chaos op het departement”, legt hij uit. “Soms zei Fleur recht te hebben op de kleineondernemersregeling, dan weer niet, er waren dubieuze declaraties van de sportschool, ze leek maar lukraak wat in te vullen bij haar pensioenregeling. Op het departement was een gebrek aan specialistische kennis over Fleur. Door de reorganisatie hopen we er korter op te zitten en is er ook eindelijk iemand politiek verantwoordelijk.”

Verdaas gaat vanaf februari met een speciaal team van twintigduizend werknemers de belastingaangifte van Fleur doorspitten. “We kunnen natuurlijk niet verwachten dat dit meteen is opgelost, maar binnen drie jaar moeten we een heel eind komen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De heer Verdaas is een bescheiden man. Uit gedegen onderzoek -verricht door de SP en onze partij- is gebleken dat de heer Verdaas een expert is op het gebied van inconsequente, dubieuze en lukraak ingevulde formulieren/ declaraties. Wij hebben er vertrouwen in dat vanaf heden de hardwerkende Nederlander keihard wordt aangepakt!

Reageer