Just Stock / Shutterstock

Sanne heeft alle afleveringen van Friends al 20 keer gezien in de hoop te ontdekken wat er zo grappig aan is

Friends is al jaren geleden gestopt, maar veel mensen blijven de serie steeds opnieuw kijken. Zo ook Sanne. Ze heeft alle afleveringen zelfs al 20 keer gezien in de hoop te ontdekken wat er zo grappig aan is.

“Ik ken alle afleveringen inmiddels uit m’n hoofd. Ik kan er elke keer weer niet om lachen. Het is echt een serie waarvan het succes nog net zo onverklaarbaar is als toen het voor het eerst uitkwam.” En dus blijf Sanne obsessief kijken. “Als de laatste aflevering van het laatste seizoen erop zit, zet ik meteen weer de eerste aflevering van het eerste seizoen aan. In de hoop dat het kwartje dit keer wel valt en ik eindelijk leer zien wat andere mensen kennelijk al jaren zien. Ik kijk zo vaak Friends dat m’n vriendinnen me inmiddels Rachel noemen, al snap ik eerlijk gezegd niet waarom. Om mij moeten mensen namelijk wél vaak lachen.”

Sanne is soms wel jaloers op fans van Friends. “Dat moet heerlijk zijn. Dan kan je de hele serie één keer zien, om elke aflevering een paar keer gieren van het lachen, en daarna op zoek gaan naar een andere comedyserie die je leuk vindt.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oooeeeehhhhh! Hoe kom ik met Sanne in contact? En hoe kom ik terecht in haar vriendenkring?

Rachel is namelijk de friend, die haar borsten toont aan haar (mannelijke) friends, dus ik wil graag lid worden van deze groep …

Reageer