Shutterstock / Mr Pics

Britse pers: je kunt alleen uit het koningshuis stappen door jezelf dood te rijden in een tunnel

De Britse pers oordeelt snoeihard over de terugtrekking van Prins Harry en Meghan Markle uit het koningshuis. Volgens de tabbladen is er maar één toegestane manier om uit het koningshuis te stappen: namelijk door te verongelukken in een tunnel.

“Alle andere manieren erkennen we niet”, zegt Sun-journalist Richard Dwight. “Scheiden of stapje terug doen, daar gaan we niet mee akkoord. Als lid van het koningshuis heb je nou eenmaal de belangrijke verantwoordelijkheid om de hele dag achtervolgd te worden door de pers totdat je zo gek wordt dat je tegen je chauffeur zegt om met 200 per uur een tunnel in te snellen. Daar kom je niet zomaar vanaf zonder dodelijk ongeluk.”

Ook roddeljournalist Barry Lee van the Daily Mirror is furieus: “Je kunt niet op een dag bedenken om in Canada te gaan wonen, je gewoon een beetje ‘terugtrekken’. Zo werkt het niet. Laat ze eerst maar door een tunnel rijden, dan kijken we daarna verder.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En andersom, als we nou bij ons alle ROYALE uitkeringen stopzetten.
En alle staatseigendommen weer terugvorderen.
En gebruik van auto’s, vliegtuigen en boten niet meer toestaan.

Komen we dan van het koningshuis af?
Ja toch?!

gravatar

Ik ken jullie nu. En ik houd van jullie. Om wie je bent en wat jullie me hebben gegeven. Ik ben net een oude geliefde. Ik ken jullie krachten en zwaktes. Ik weet dat jullie genereus kunnen zijn, maar ook gierig. Ik weet dat jullie jezelf uniek vindt en anders. En dat zijn jullie natuurlijk in veel opzichten ook, maar misschien minder dan jullie denken.

De waarheid is dat ik gekwetst ben, toen jullie besloten weg te gaan.Ik ga niet weg en jullie zijn altijd welkom om terug te keren.

Reageer
gravatar

Verstandig vrouwtje. Niet willen eindigen als Diana en dus lekker ver weg van de familie en de pers.
Samen lekker ver weg naar Canada dus.
Wel lekker de centjes meenemen natuurlijk voor een onbezorgd leven aldaar.

Reageer
gravatar

Corrie, ben jij dan nooit cynisch tegenover socialisten? De pot verwijt de ketel dat hij roetvegen* ziet.

Noot
* Zwart schijnt niet meer te mogen.

gravatar

Hoe lang moet een overspelige ex-prinses die om niets als heilige werd aanbeden, worden ontzien voordat ze ten voorbeeld mag worden gesteld van het gevaar dat paparazzi-gedrag oplevert?

Graag eindelijk eens geen emotionele maar beredeneerde antwoorden.