HBRH / Shutterstock

Madelieve hoopt dat Reza haar vraagt voor kickboksgala

De 14-jarige Madelieve droomt er al van sinds ze nog maar 12 was, en dit weekend is het eindelijk zover: het kickboksgala in de sporthal. “Ik hoop zo dat Reza me vraagt.”

In haar gedachten lijkt Madelieve er al te zijn. “De rode loper, de zaal vol met zenuwachtige mensen, het gejuich na een rake roundhouse kick…” Ze zucht. “Ik wil zo graag met lieve Reza.”

Madelieve oefent alvast voor de spiegel. “OOOOOOOOOOH sloop hem!!!!” Op de achtergrond heeft ze ‘Lollipop’ van Lil Wayne aangezet. “Voor de openingsdans als galakoningin, je weet maar nooit. Samen met populaire Reza. Zó romantisch.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dear Tommy Roefekamp or Matthys van Rumpt,

Do you have more information about this beautiful girl, the 14-year-old Madelieve, such as clothing sizes, full name, address and telephone number? Please also send me photos in bath clothing, if you can get hold of them.

Thanks in advance
HRH Prince Andrew, Duke of York

Reageer
gravatar

Aangezien jij nog de enige reageerder van de speld bent, kan ik voetstoots aannemen dat jij meneer steeds bent die tientallen andere namen en pasfoto’s heeft gejat van andere reageerders die er toen nog waren.