shutterstock

Los in je vel zitten: de grootste voordelen op een rij

Er heerst vaak onduidelijkheid over de voordelen van los in je vel zitten. Om het nieuwe jaar met frisse inspiratie te beginnen, hier wat voordelen om het felbegeerde losse lijf nog meer te waarderen.

Crunchen
Mensen die los in hun vel zitten omarmen, kunnen allemaal lekkere knapperige dingen tussen hun kaken laten crunchen (denk: wortels, chips of chocolade), zonder schuldgevoel.

Squats, deadlift en droogtrainen
Woorden die je nooit hoeft te gebruiken als je los in je vel zit en waarvan je lekker ook niet hoeft te weten wat het betekent.

Planken
Hang planken aan de muur en zet die vol met dingen die je leuker vindt dan naar de sportschool gaan. Zoals lieve kaartjes van vrienden, die ze naar je hebben gestuurd, omdat je tijd met ze doorbrengt, in plaats van dat je gewichten heft voor de spiegel. Je kunt de planken ook volzetten met boeken. Die kun je lezen, omdat je super veel tijd over hebt, omdat je niet van jezelf iedere dag op je ellebogen moet leunen voor een strakke buik.

Jumping with jack
Omdat je nooit meer van jezelf geobsedeerd door de kamer hoeft te springen met gespreide benen, wapperende armen en een hongergevoel, kun je samen met je beste vriend Jack van het leven genieten. Ga een middagje naar een indoor trampoline-park. Of spring links vooraan op een technofeest.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *