Robert kocht een heel duur fietsslot en nu is zijn fietsslot gestolen

De 24-jarige Robert besloot het zekere voor het onzekere te nemen met zijn kettingslot. Hij kocht een extra dure van Italiaans staal en met een 5-sterren ART-keurmerk. Nu is zijn fietsslot gestolen.

“Godverdomme”, vloekt Robert terwijl hij kijkt naar de plek waar een dag eerder nog z’n peperdure fietsslot stond. Alleen de fiets leunt nog tegen de muur. En dat terwijl hij het slot nog wel aan een paaltje, het wiel én het frame had vastgemaakt. “Ik had ‘m toch felroze moeten verven. Maar hij stond tussen allemaal andere mooie sloten, dus ik dacht dat ik wel safe was.”

Robert heeft zijn familie, vrienden en collega’s gevraagd op Marktplaats in de gaten te houden of ze een zwart kettingslot van het merk AXA voorbij zien komen. “Waarschijnlijk is hij al lang overgespoten, maar ja, je kunt het altijd proberen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo een slot heb ik ook. Af en toe heb ik soms het probleem dat als ik het slot dicht doe, dat niet helemaal goed gebeurd. 1 geval dat ik de pen in het slot deed en hem tegen mijn fiets liet vallen, ging hij zomaar open. Dut kan zijn dat hij er niet goed inzat.

Reageer
gravatar

De zeer kostbare ketting van Italiaans inox-staal met zirkonia briljantjes kreeg vijf sterren op een Art-exhibition in Londen. Na het kopen daarvan was Richards geld op. Dus heeft hij het slot inclusief verzendkosten voor een prikkie gekocht via het internet bij de Chinese webwinkel van Ali Baba en zijn rovers

Reageer
gravatar

Heeft niemand nu de gang van zaken in de gaten? Terwijl heel Nederland naar het slot op zoek is en de andere helft ….. ik denk dat dit niet klopt, maar ik wacht wel op reacties …terwijl dus de andere helft de grachtenbruggen in Rotterdam afstruint, op zoek naar hun eigen gestolen rijwiel (zonder hulpmotor), brengt de slotendief het slot terug naar ‘de Plaats Delict’, ná het wegnemen van het rijwiel. Iedereen was gefixeerd op het slot, de fiets had niemands aandacht. n.b. Ik zie jullie reacties wel op Marktplaats.

Reageer
gravatar

Het grote wonder, dat met de economische crisis het geld veilig in de grote banken verdween en er ineens overal miljardairs waren.