Shutterstock: ShotPrime Studio / bbernard

Lisa en Joey voorkomen rekening-ongemak op date door apart te eten

Het blijft ongemakkelijk: de rekening tijdens een date. Je wil als man wel galant overkomen, maar als vrouw niet als een profiteur en splitten is ook zo onromantisch. Lisa en Joey hebben hier een oplossing op gevonden: op hun dinnerdate eten ze allebei apart.

“Echt super fijn dat we nu dat awkward moment van de rekening niet meer hebben, echt veel chiller zo. Daarbij ben ik eigenlijk veel leuker als ik meer bedenktijd heb om ad rem te reageren.” Blozend kijkt Lisa naar haar telefoon. “Hij appt net dat ik er mooi uit zie. Gelukkig kan ‘ie niet zien hoe ik eet.” Ze kluift een sparerib af.

Joey zit ondertussen in een Frans restaurant ook continu naar zijn telefoon te kijken. Daardoor merkt hij niets van de meelevende blikken van de andere gasten. “Echt leuk met Lisa aan het praten, het is nog geen een keer stil gevallen. We kenden elkaar natuurlijk alleen via een dating-app, dus het is dan toch altijd even afwachten of het op een date ook klikt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *