Studio Speld / Shutterstock

Van Barneveld al 15 kilo afgevallen na beëindigen carrière

‘Zie je vaak gebeuren’

Raymond van Barneveld heeft veel bekijks getrokken door zwaar afgevallen in het openbaar te verschijnen. Veel darters verliezen meteen na het beëindigen van hun sportcarrière een hoop kilo’s.

“Het is altijd wel even schrikken”, zegt dart-verslaggever Marcel Maijer. “Maar ook wel logisch. Zo’n jongen heeft twintig jaar geleefd op een strak regime van bier, chips en borrelnootjes. Het verbaast mij niets dat ie nu even de teugels laat vieren en af en toe een glas water drinkt bij de lunch.”

Van Barneveld zelf lijkt zich niet te generen. Hij werd vandaag gefotografeerd met een avocado in z’n hand.

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja hoor, mijn Amerikaanse oudtante Angela Natural – Gas. Ze was haar tijd ver vooruit. De engel stierf op 7 december 1945 tijdens een hevige sneeuwbui in Lexington (Nebraska) aan een ernstige longontsteking na een langdurige griep. Ze heeft heel haar leven in Nebraska gewoond.

gravatar

Wat een broodje aap verhaal is dat nu weer?? Barney is aan zijn pensioen toe en ondertussen is er al iemand opgestaan die veel beter is als dat Barney ooit geweest is!!! Misschien hebben jullie wel eens van eene MVG gehoord??op