Studio Speld / Shutterstock

Johnson badend in het zweet wakker: ‘Is brexit eigenlijk wel verstandig?’

Jarenlang was het vanzelfsprekend voor hem, maar nu het bijna zover is, slaat de twijfel toe: is de brexit eigenlijk wel een goed idee? Boris Johnson werd vannacht badend in het zweet wakker van die gedachte.

Wat als het een ramp wordt? Als bedrijven wegtrekken, banen verloren gaan en de economie harde klappen krijgt? Als we helemaal niets terugzien van de soevereine grandeur van weleer? Als we in een wurggreep komen van de Amerikanen? Als de Schotten gaan muiten en de spanningen in Noord-Ierland weer oplaaien?

Johnson neemt een slokje water en probeert te kalmeren. Natuurlijk wordt het een daverend succes.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je zou maar als Britse tegenstander van de Brexit Johnson of Boris heten en nog erger beide. Ik zou acuut mijn naam laten veranderen al zou het mij tien pound kosten. Even erg of voor vele Britten nog veel erger is Jeremy en/of Corbyn.

Reageer