shutterstock.com/stockfour

Vrouw blijkt depressief nadat theezakje vraagt hoe het nu écht met haar gaat

Lisa (31) kreeg de schrik van haar leven toen ze erachter kwam dat ze eigenlijk altijd al depressief bleek te zijn: “Al die tijd dacht ik dat ik heel gelukkig was, totdat ik thee dronk en werd geconfronteerd met een pijnlijke levensvraag. Toen was er geen weg meer terug.”

Woordvoerder Marc Janssen van het merk Pickwick reageert: “Lisa is een klassiek voorbeeld waarom de teatopics in het leven zijn geroepen. Of je het nu leuk vindt of niet, de vragen zetten je aan het denken. Koffie bijvoorbeeld, doet zoiets niet. Een gemiste kans als je het mij vraagt.”

Met Lisa gaat het inmiddels een stuk beter: “Na jaren depressief te geweest zijn zonder het door te hebben, heb ik eindelijk hulp gezocht. Ik werk nu aan mezelf en volg de cursus ‘vergroot je zelfbewustzijn in vijfhonderd stappen’. Ik ben al bij stap 3.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, geachte redactie, over alle onderwerpen dus OOK over theezakjes met tekstjes willen wij hier prof dr. ir. Bert Bokhoven (tevens een geweldige trendlistener) aan het woord. Dus niet een onbekende Marc Jansen, neen, Bokhoven, Bokhoven en nogmaals Bokhoven, dat is wat wij als lezers wensen. Doe uw huiswerk nu eens een keertje goed en laat hier eindelijk toch weer eens de eminente Bokhoven aan het woord, ook of beter gezegd JUIST over theezakjes met tekstjes, anders gaat het u zeker veel abonnementen kosten!!

Reageer