Guardian News/YT.com

Prins Andrew wil zich verdedigen in interview

Gisteravond beschuldigde een Amerikaanse vrouw prins Andrew van seksueel wangedrag. De prins is ontzet over de aantijgingen en wil nu zijn kant van het verhaal vertellen in een interview.

“Ik wil gewoon een een-op-een interview om alle twijfels over mijn integriteit weg te nemen”, zegt Andrew. “Als de mensen zien hoe charmant en innemend ik ben, geloven ze geen woord meer van wat die Amerikaanse vrouw zegt. Bovendien kan ik heel makkelijk bewijzen dat ik het niet gedaan kan hebben: ik zweet namelijk niet. Maar goed, dat zal ik dan in dat interview allemaal uitleggen.”

Prins Andrew heeft veel vertrouwen in de afloop van het interview. “Ik ben een lid van de Koninklijke Familie. Wat kan er misgaan?”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik wil rechtzetten dat ik in het vorige interview niet zweette. Ik heb namelijk een zeldzame aandoening dat ik als ik met minderjarige meisjes dans, zo hard zweet dat het gaat regenen.

Reageer