NOS.nl

UEFA zaait verwarring met EK-loting in 16 verschillende steden

Na de loting voor het EK 2020 ging het nauwelijks over de poule waarin Nederland is beland, maar vooral over de verwarrende loting. Voor het eerst werd deze in zestien verschillende steden afgewerkt.

Bondscoach Ronald Koeman is niet te spreken over de nieuwe opzet, maar legt zich erbij neer: “Ze moeten kennelijk telkens weer wat nieuws verzinnen. Wij moeten voor de loting van onze poule telkens schakelen tussen Boekarest en Amsterdam, dat is wat omslachtig als je het mij vraagt. En dan hebben wij nog het geluk dat er ook in twee balletjes in Amsterdam getrokken worden, er zitten landen bij die voor ieder balletje weer ergens anders in Europa moeten zijn, daar word je dan toch gek van?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *