Gorodenkoff / Shutterstock

De leukste filmpjes om op je telefoon te kijken terwijl je een film aan het kijken bent

Op de bank zitten en naar een film kijken kan nogal saai zijn, bijvoorbeeld omdat je er al een half uur mee bezig bent. Daarom hebben wij de leukste filmpjes geselecteerd die je op je telefoon kunt kijken terwijl je eigenlijk met je huisgenoten een film kijkt.

Vaders met huisdieren
In dit filmpje zie je een compilatie van vaders die in slaap gevallen zijn met een cavia op schoot. Of grote, dikke brommende vaders met hele kleine schattige kittens. Of vaders die eigenlijk helemaal geen hond in huis wilden, maar die nu heel voorzichtig een volwassen beagle de fles geven en hem daarna een pyjama aantrekken en in een wiegje leggen. Grappig en cute.

Three ways to organize your drawers with toothpicks
Met tandenstokers kun je op verrassende manieren je lades organiseren, zo blijkt uit dit informatieve maar vlot gemonteerde filmpje. We gaan nog niet verklappen hoe precies, maar nummer drie zal je verbazen!

Mensen die van dingen flikkeren
Altijd goed: mensen die van dingen flikkeren. In dit filmpje onder andere een hakselaar, kippenschuur, robotstofzuiger, lessenaar, bierfust, rijdende taxi en een Schotse Hooglander met een klasje van de naschoolse opvang, een dronken tiener, iemand die net een hele zware verdoving heeft gehad, een nietsvermoedende voorbijganger, een leraar die vernederd wordt en iemand uit Boxtel. Genieten.

The Hateful Eight
Hij staat op Netflix en hij is van Tarantino dus deze móét je toch echt een keer kijken. Maar laten we eerlijk zijn: de dialogen zijn nogal lang en op een paar hele vette momenten na is het ook voor een groot gedeelte gewoon uitzitten. Perfect dus om met een half oog op je telefoon te kijken terwijl je ondertussen met een half oog de eerste 140 minuten van Once Upon A Time in Hollywood aan het uitzitten bent.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *