Arnews/YT

Wij pasten het wetsvoorstel van D66 om burgers wetsvoorstellen aan te laten passen iets aan

D66 kwam deze week naar buiten met een plan om burgers wijzigingen te laten aandragen voor nieuwe wetsvoorstellen. Een prima idee – op een aantal punten na dan. Daarom suggereren wij de volgende aanpassingen.

7 handtekeningen in plaats van 70.000
D66 wil dat een initiatief pas geldig wordt bij een steunbetuiging van 70.000 handtekeningen. Wij willen dat aanpassen naar 7 handtekeningen. Zo wordt het voor iedereen weer mogelijk om een woordje mee te praten in Den Haag. Ook voor zaalvoetbalteams.

David Attenborough komt het amendement presenteren in de Tweede Kamer
D66 stelt voor dat de initiatiefnemer naar de Tweede Kamer komt om zijn amendement toe te lichten. Ons lijkt het veel beter als David Attenborough dit komt doen. Hij is een lieve oude man met een rustgevende stem. Het moet wel een beetje leuk blijven.


De initiatiefnemer krijgt een NutriBullet-sapcentrifuge thuisgestuurd
Al die handtekeningen, dat mag best beloond worden. Daarom stellen wij voor dat de initiatiefnemer een NutriBullet-sapcentrifuge krijgt thuisgestuurd.

Met de NutriBullet voelt elke slok als een beloning. Heb je kinderen die ‘s ochtends vroeg nog liggen te slapen? De NutriBullet-sapcentrifuge maakt 40% minder lawaai dan andere sapcentrifuges. Van smoothies, tot softijs, tot basilicum-pesto, de NutriBullet wordt jouw favoriete keuken-gadget!

Deze aanpassing is gesponsord door de NutriBullet-sapcentrifuge. Nu te koop via nutribullet.com of de betere webwinkel bij jou in de buurt.

Een raadgevend referendum voor elke handtekeningenactie
Het ultieme symbool voor democratie. Daarom pleiten wij voor een raadgevend referendum. Zodat wij burgers op zijn minst zelf kunnen bepalen of we zitten te wachten op een handtekeningenactie voor een wetswijziging.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boven reclame behoort een van de volgende berichten te staan. Commercieel directeur van De Speld, maak uw keuze.

– Jij hebt ons geblokkeerd, schakel uw add-on uit
– advertentie
– reclame
– commercieel bericht
– verkoopbericht
– aanbieding geldig tot …
– sponserd by (Engelse of Amerikaanse bedrijven)
– betaald door (Nederlandse bedrijven)
– steun ons (charitatieve stichtingen)
– bericht van Heilige Maria (bisschoppen)
– mededeling van de Heere (gereformeerde kerkgenootschappen)
– boodschap van God (hervormde dominees)
– bericht van de Duivel (vrijdenkerclubs)

Reageer
gravatar

Reclameadvertentie geldig tot vorig jaar

Deze aanpassing is gesponsord door de Was Goed wascentrifuge. Nu te koop via Was-Goed.nl of de betere webwinkel bij jou om de hoek.

gravatar

Wij hanteren de grootst mogelijke zorg bij het samenstellen van onze berichten. Dat geldt ook voor onze commerciële of semi- commerciële content.

Uw agitatie treft derhalve geen doel.

.

gravatar

Sneu dat de Speld reclame moet maken voor een sapcentrifuge, maar voor niets gaat de zon op. Waren er maar genoeg mensen die vage kennis wilden worden, maar ja……

Reageer