Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0

Kevin Spacey speelt prins Andrew in seizoen 4 van The Crown

Seizoen 3 van The Crown is nog maar net uit, maar er is nu al goed nieuws voor fans van de hitserie: Netflix heeft bevestigd dat prins Andrew in seizoen 4 zal worden gespeeld door Kevin Spacey.

Waar het afgelopen seizoen vooral draait om de stroeve verhouding tussen prinses Margaret en koningin Elizabeth II, zal de focus in seizoen 4 volledig op prins Andrew liggen. “We zijn heel trots dat we Kevin Spacey hebben weten vast te leggen”, jubelt een van de producers van de serie. “De rol van prins Andrew is op zijn lijf geschreven: niemand kan die boosaardige incompetentie zo goed kan neerzetten als hij.”

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De democratische debatten in de VS zijn ook weer begonnen, met Biden voorop die Trump verder wil demoniseren. Sanders waarschuwt echter zich niet te veel te fixeren op Trump omdat ze daarmee weer de verkiezingen zouden kunnen verliezen.
Trump werd van begin af aan geconfronteerd met Russische inmenging in de verkiezingen en zijn gevraagde onderzoek in Oekraïne was in de eerste plaats gericht op de verkiezingen van 2016 toen hij al duidelijk maakte niet aan ‘nation building’ te willen doen en ook niet te veel te willen zwaaien met buitenlandse hulp.
Inmiddels krijgt Biden ook steun van zijn eerste baas Obama die waarschuwt niet te ver naar links te zwenken.

Reageer
gravatar

De tijden dat we kunnen lachen over het koningshuis zijn weer terug. De flaporen van Charles enz.

Het is natuurlijk wel zo dat Amerikanen altijd enorm neerkijken op Engeland en het koningshuis omdat de democratie in de VS hiermee superieur zou zijn. Hier draaien veel mythen om vooral ook bij de armen in de VS die denken dat ze er daar nog het best aan toe zijn.

Reageer
gravatar

Misschien wijkt het commentaar van de media wel even hard af als de directe ondertiteling bij de (impeachment) ondervragingen. Het is even coherent als de frasen op social media.

gravatar

Nu komt Fiona Hll.
Zoals Fiona Hill die een Engels accent heeft maar later naar de VS vertrok waar standaard Engels en dialect omgedraaid wordt is ‘white supremacy’ nu al de enige term waaronder de blanken voor hun minderheid op kunnen komen.
En hoewel veel leidinggevende figuren (ook editors van Amerikaanse bladen, New York Times) zwart zijn, zijn die door hun IQ toch altijd al wat lichter.

gravatar

Iedere generatie wil weer wat anders. Maar zo is het leuren met negers vaak direct te herleiden tot een NSB-achtergrond.

gravatar

Fiona Hill heeft een nogal een brede mond, groot uitgevallen. Ze heeft geen Engels accent. Hoewel dat in de Britse media stond. Hierdoor prononceert ze vanuit haar keel.