PSV/YT

Het gelijk van Ihattaren: Marokko niet naar EK

De keuze van Mohamed Ihattaren voor het Nederlands elftal was er één op gevoel, maar de jonge PSV’er heeft ongetwijfeld ook het sportieve aspect laten meewegen. Hij krijgt nu zijn gelijk: Marokko heeft zich niet geplaatst voor het EK voetbal volgend jaar.

Het land krijgt zelfs geen herkansing via de play-offs van de Nations League, waarvoor bijna alle afvallers geplaatst zijn. Ziyech en Mazraoui zullen van de zomer knarsetandend voor de buis zitten, terwijl Ihattaren op het hoogste podium kan schitteren.

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Veel vreemder is dat Brazilië het heeft laten afweten. Terwijl ze staan te popelen om revanche te nemen voor de 7 – 1 nederlaag tegen Duitsland, dat met veel geluk wel is geplaatst.

Reageer